Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-04-20

Två bullar för 29:- på Cirkle K

 


Hej och god morgon på dig!

Om man köper två bullar på Cirkle K i Kvarnsveden så får man mer valuta för pengarna än om man bara köper en bulle. Det var alltså 11 minuter efter att jag började cykla från jobbet men jag hade väggningskänslor med svaghet, kallsvettning och så vidare. Var tvungen att köra på lite till jobbet på morgonen och åt en lätt lunch, så det var väl inte mycket kvar i kroppen med tanke på att vi också körde fyra och en halv timme i förrgår.  Men efter dom två bullarna kunde jag ta mig hem med hedern i behåll.

Hade cyklat med Fridas cykel till skolan på morgonen (hon hade varit hos sin mamma förra veckan) så jag kunde på eftermiddagen bara cykla dit och hämta henne så vi kunde cykla hem. Frida nöjd, jag nöjd.

Livets liv en fin vårdag. Varmt, soligt och cykling hem från fritids.

Idag blir det Zwift Racing League med Team SZ Ymir igen, taggad som vanligt och det ska bli riktigt kul att köra sig trött på en jobbig bana. Jobbig för att det är New York där inte är helt platt någonstans och så är det avslutning uppför. Vi körde den på SWE-Cup i vintras också så jag vet i alla fall vad som väntar. Blir lite annorlunda nu tror jag då det är roligare tävlingar och spurtpriser på vägen till målet. 

Ha en fin dag så hörs vi snart igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar