Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-12-13

Glad Lucia!

 


Hej, god morgon och glad Lucia på dig! 

Frida och jag slog till med ett spontant luciatåg för de äldre syskonen i morse. Igår bakade vi pepparkakor och lussekatter så vi hade till en luciafika idag. Eftersom vi ändå har Lucia-grejer hemma och Frida inte har fått fira det i skolan som dom brukar så tänkte jag att vi kunde lika gärna använda det här hemma. Även jag ålade mig in i ett lucialinne i storlek 160/170 men det finns det inga bildbevis på. Frukosten intogs med SVT's luciasändning på i bakgrunden (tack SVT Play för att man kan få ha sovmorgon men ändå fira Lucia!).


Körde lussevaka igår kväll på Wattbiken, Zwift-race mitt träningsprogram till trots. 

Egentligen så orkade jag inte träna och var alldeles för trött, det var också därför jag gav vika för träningsprogrammet och körde ett race istället. Betydligt lättare och bättre för motivationen. Det blev dessutom ett ganska roligt race med ett bra resultat. Så jag var nöjd efteråt, värt mycket det. 

Igår gjorde Mathieu van der Poel debut i cross för denna säsong och han öppnade med en seger. Ny tävling, nya möjligheter idag. Ses på Eurosport Player för den som har. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar