Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-12-03

Zwift, lång dag och lagtempo!

Oj oj, det slår nog av snart... Kollar man kartan uppe i högra hörnet så ser man att det går undan här.

Ojojoj, nu är det jobbigt på riktigt. Täpper en lucka här, får snabbe Wissting med mig. Wissting täpper senare en till lucka, men det gör inte jag...

Fy katten så jobbigt det blev igår. Dålig start, kaffet hela vägen till det sprack av rejält. Då var jag i en grupp som körde om 81:a plats. Jösses. Kanske skulle ha värmt upp mer än en minut?! Men men, riktigt bra motstånd igår på en tuff bana vilket gjorde det jobbigt. 179 med i A-klassen och över 700 totalt, skoj med så stort deltagande på Midweek Winter Series som startade igår. 8 av 13 deltävlingar räknas till totalen så än kan ni vara med och än kan jag bli bättre.

Min grupp körde ikapp några avhängda cyklister och mot mål körde vi om en något bättre placering (65). 


Jag slutade 69a efter att ha tappat någon precis innan målet. Drog kanske igång tidigt trots aktiv coachning från Linda bredvid. 

Svinskoj med ett så stort race igen. Hård start med 10 minuter på 340 watt (FTP på 307..) och bra racing. 

EGENTLIGEN så hade jag tänkt cykla hem från jobbet igår men hade tydligen glömt cykelbyxor, så Linda fick komma och hämta mig med bil istället... Det var en lång dag. 

Vi gick nämligen upp 01:45 igår, hoppade i kläderna och kastade oss i bilen för att köra från Skåne till Dalarna. Hade möte med politiken på förmiddagen, ett möte med andra politiker på eftermiddagen och så hann jag med en intervju med Sveriges Radio P4 också innan jag fick snacka lite med vår nye chef som började i måndags. Nye chefen pratade om lunchlöpning och visste vem jag var genom bloggen som han läst sedan länge, så det är helt säkert en bra person! 

Idag har jag blivit inbjuden till ett lagtempolag på Zwift, så det kan bli presentation av ny FTP imorgon! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar