Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-12-04

WTRL Team Time Trial

 


Hej och god morgon på dig! 

Igår kördes det lagtempo på Zwift igen och efteråt så tog Linda denna bild. Där var jag inte så pigg men det var nog nästan snäppet värre efter i förrgår då vi körde Midweek racing league. Igår var det bara ganska jobbigt men starten i förrgår var helt fruktansvärt jobbig. Jag har nu kört fyra lagtempon denna höst och igår var vi för första gången ett fullt lag med åtta cyklister, det bidrog säkert till att det inte blev riktigt lika jobbigt och den kuperade banan gjorde ju att det blev vila lite då och då också. Som på bilden nedan:


Vi tappade en längs vägen men var ändå sju cyklister tillsammans i mål. Vi fick stryk av ett annat svensklag med fem sekunder och slutade tia bland alla lag. Då är det flera hundra lag med och kör dock så det var ju riktigt bra. Tydligen så kör topp-10 i något som kallas Platinum league efterföljande vecka, med livesändning och grejer. Bra jobbat alla i laget, kul med så jämnstarka cyklister även om några tog lite längre förningar än andra. Då tillhör jag definitivt "andra". 

Gårdagens resultat för vårat lag, eller ja vi startade +2 min så det officiella resultatet blev 39:41. Snittpuls på 168 och och snittwatt på 304 w. 

________

Igår tog Emily körkort och idag ska Linda och jag hälsa på henne i hennes nya lägenhet. Tänk så fort tiden går och nu är hon alltså vuxen?! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar