Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-12-09

Kanonbra race igår, VM och live stream i kväll!

 


Hej och god morgon!

Ny dag, nya möjligheter och friska barn. Efter ett par dagar med hemmajobb så är det dags att återgå till det lite mer normala där jag lämnar barn på skolan och åker till jobbet idag. 

Körd Zwift-race igår, WTRL i vanlig ordning på tisdagar med SZ Ymir som laget heter. Lyckades nog göra mitt bästa resultat i den serien när jag sladdade in på 13:e plats och känslan var helt klart ett steg i rätt riktning. Från att ha varit en som tidigt får släppa så var jag nu på vippen att gå med täten över KOM-backen som fanns på varvet. Tror jag passerade krönet som 11:a och det blev 9 man i tätgruppen. Fick spendera resten av loppet i andragruppen som till slut spurtade om en 9:e plats där jag alltså blev 13:e. Bra känsla även om det givetvis var jobbigt. Fattas bara... 

I eftermiddag så är det VM på Zwift. Ett jäkla fint startfält och sex svenskar är med till start. Damerna startar 14:47 och herrarna 15:45. Tävlingen kan ses på Eurosport 2 eller YouTube! 
Här kan ni läsa lite mer inför loppet: https://scf.se/e-cycling/2020/12/07/cykel-vm-pa-zwift-sa-funkar-det/


I kväll så kör jag MIDWEEK Winter Series by SZR, start klockan 19 och nästan hela Sverige blir med. Förra veckan slutade jag 68:a men hoppas kunna ta ett rejält kliv framåt den här veckan. Återstår att se hur det går men ni kan följa det live på min YouTube-kanal nedan:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar