Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-12-16

Utecykling, passa på att köpa Siroko och så lite Zwift såklart!

 


Hej och god morgon på dig!

Se så fint jag hade det i måndags, utecykling på Stångtjärns blåa plus lite annat. Körde dock in bakväxeln i en sten så växelörat fick en smäll och växlarna slutade att fungera bra. Så jag rullade hemåt igen och avslutade passet inomhus faktiskt. Fick ihop tre timmars träningstid och det var inte illa sent på en måndag efter en lång arbetsdag och bara tre timmars nattsömn innan. 



Så glömmer ni väl inte era 10% extra rabatt på Siroko om ni använder min länk? https://srko.co/henrikoijer Om du har tvekat eller behöver komplettera så är det dags nu för snart kommer den länken inte att fungera mer. Vill tacka er också för dom 27 ordrar som ni lagt på dom drygt två månaderna som länken varit aktiv hittills. Det är också ett sätt att stötta mig i mitt cyklande och det uppskattas. 

Utöver att ha cyklat utomhus så har jag också kört inomhus. Igår när jag startade upp Zwift för lite lagtempo med Team SZ så fick jag en "utmärkelse" på Zwift för att jag hade kört sju dagar i rad. Så nu är det åtta dagar i rad och i kväll blir det nio dagar i rad för då är det SZR Midweek Winter Series. Det kommer att bli sjukt jobbigt och nu när jag tror mig veta hur jag ska göra så blir det nog en livestream också. 
Vi blev trea på lagtempot igår och vann serien totalt, slagna med 11 sekunder på 47 minuters cykelåkning där jag snittade 301 watt. Hade förvånansvärt bra ben med tanke på uppladdningen måste jag säga. Skoj när det går åt rätt håll och kul gäng att cykla med!

Avslutningsvis så vill jag bara skryta lite med att vi verkar ska få sol idag, hela den korta dagen! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar