Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-12-31

Året går mot sitt slut

 


Hej och god morgon på dig! 

Passar väl också på att redan nu önska dig ett riktigt gott nytt år och tacka för att du läst denna blogg under 2020. Det är några fler läsare (ca: 9%) som hittat till bloggen under 2020 jämfört med föregående år vilket glädjer mig. Vore kul om några fler av er också tog tag i bloggandet så det finns mer kul cyklng att läsa om. Främst var det första delen av året som var bra när det kommer till bloggstatistiken, sedan ställdes ju säsongen in vilket betydde att luften nog gick ur många. Det blev ju inga tävlingsinlägg att läsa om heller vilket jag tror att många av er brukar uppskatta. Jag hann dock med en tävling innan Coronan tog över helt och det var HERO Dubai som du kan läsa om här. Imorgon börjar ett nytt år med nya möjligheter och jag har väl egentligen inte tänkt sammanfatta mitt 2020 i detta inlägg. 

Vill som sagt bara önska ett gott nytt år och tacka dig för att du läser! 

Ni får gärna komma med önskemål om vad ni vill läsa mer om i bloggen och ge mig feedback på det som skrivs. Uppskattar varje kommentar!


Här har det äntligen kommit snö. Visserligen en dryg vecka försent men det ser ju i alla fall fint ut utomhus nu. Linda är ute och cyklar och jag ska strax köra race på Zwift. 


Vill också passa på att tacka GripGrab för sju fina år tillsammans, mot nya mål 2021! 

1 kommentar:

  1. Gott Nytt År till dg och Linda, önskar en trogen läsare.
    Så hoppas vi på att det blir lite långlopp 2021, för jag är taggad till tänderna på det.

    SvaraRadera