Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-12-25

Distans gånger två!

 


Hej och god morgon på dig!

Bilden ovan är från igår då det kördes julcykling i timmarna tre. Linda och jag kom ut i solskenet och fick avnjuta ett varv runt Runn och ett runt Varpan i en temperatur kring nollan. Snudd på idealiska förhållanden. Det enda som saknades med tanke på årstiden var väl kanske snö men det var frostigt och fint på många håll. 

Bilderna i detta inlägg är för övrigt tagna med den Sony ZV-1 som jag har just nu. Den slinker ner i ryggfickan utan problem och är lätt att hantera.

Tempot var bra för oss båda och vi var ute i lite drygt tre timmar. Kom hem och var så nöjda över att ha startat denna mängdvecka i ett lagom tempo så att vi skulle ha gott om krafter kvar. När Kalle Anka gick på TV så hade dock undertecknad väldiga problem med att hålla ögonen öppna. Så lite tog det nog allt. Kanske var det all sol och frisk luft som hade denna sövande effekt.


Passa på nu att nyttja dom där extra 10% rabatt som min länk ger på Sirokos hemsida. Dom har bland annat glasögon och cykelkläder. Nästa år blir det nämligen något annat för min del... Det ni köpt mest av är K3-glasögonen och kortärmade cykeltröjor, följt av västar där modellen V1 Crosswind är mest populär. Cykelbyxorna är ju nya hos Siroko men dom har kommit starkt på slutet och då främst modellen SRX Pro Elite som också jag har (https://oijer.blogspot.com/2020/12/ny-ftp-ny-kamera-och-nya-cykelbyxor.html)

Gårdagens runda:


Idag har vi ägnat oss åt galenskap då vi redan vid 6-tiden i morse var uppe för att köra Zwift. Jag skrapade ihop tre salta timmar på min Wattbike och fick därmed ett helt gäng sköna kilometer till Festive500-samlingen. Risk för att jag blir trött under dagen även idag... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar