Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-12-18

Ny FTP, ny kamera och nya cykelbyxor!

 

Hej och god morgon!

Ställde väl upp i ett tempolopp igår bara för att pressa en ny FTP och lyckades ju ro i hamn det med hyfsad marginal. Gick ut hårt, det kändes bra och sedan hade det gått en och en halv minut. Efter tre minuter försökte jag desperat att peppa mig själv med att det bara var 17 minuter kvar. Vadå BARA?!?? Nej, det där blev en kamp igår vilket också syns i min puls/effektkurva med dalande watt och stigande puls. 

Lite bättre fartstrategi vore nog inte dumt.. Men ändå, från 283 watt i oktober till 314 watt som FTP nu. Det är bra även om jag i oktober var ganska långt ner i min prestationsförmåga. 

330 Wattbike-watt på en tjuga i december går att jämföra med 340 Wattbike-watt i december -18 och 300-323 Monark-watt dom fyra åren innan det. Så jag ligger bra med i vinterträningen! 

  

Annars så var det också lilla julafton här då jag fick paket både från Sony och Siroko

Sony hade skickat sin nya vloggkamera Sony ZV-1, så nu kanske det behöver dyka upp en vlogg på min YouTube-kanal inom kort igen. Det ska givetvis bli väldigt intressant att få testa denna där man både kan välja fokus och låta kameran fokusera på till exempel produkter. Dessutom smiter den ner perfekt i ryggfickan på en cykeltröja. 

Från Siroko så fick jag deras Siroko SRX Pro Elite cykelbyxor. OBS inte jag på bilderna.. Ordinarie pris 2032:- men använder du min länk så kostar dom 1087:- . Jag brukar ha Small på cykelbyxor, gillar när det sitter tight. Deras guide sa Large men jag gick på Medium och dom sitter bra på mig. Något långa kanske men det är ju mode sådant där. Jag gissar att jag också hade kunnat köra på S som jag brukar. Min länk med rabatt till Sirokos webshop är: https://srko.co/henrikoijer

Nu får ni ha det gott så hörs vi snart igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar