Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-12-28

Festive 500 - fail


Hej!

Dagens pass blev ett kortare pass då min dator/USB-kontakt/USB-dongel för ANT+ valde att ge upp efter en och en halv timmes cyklande. Fick alltså ingen kontakt mellan dator och cykel/pedaler/pulsband. Även om jag hade kunnat lösa effektdata via Bluetooth så skulle jag inte få med pulsmätningen då pulsbandet inte pratar Bluetooth. Nu när jag sitter och skriver så fungerar ANT+ igen men det är så dags nu... 

Aldrig kul när grejer krånglar och dagens en och en halv timme på cykeln känns liksom nästan som bortkastad tid nu. Jag vet att den inte är bortkastad, men 1½ timme lätt cykling är inte träning för mig.

Att den krånglade i morse gör ju också att det blir en hel del osäkerhet kring framtida Zwift-pass. Kommer det att fungera nästa gång? 


Med det gnällt så ska vi idag åka norrut för att åka lite pulka, så det blir nog en bra dag av detta. Här i Falun så har nästan all snö försvunnit igen och nu hoppas jag faktiskt att den hinner försvinna helt och hållet till nyår för efter nyår väntar minusgrader. Jag har hellre barmark helt än att riskera att få isgator överallt. Försvinner allt i skogen också så kan jag ju cykla där utan att halka runt alldeles för mycket. 

Antingen snö eller barmark alltså, det här mellantinget är inget vidare. 


Med detta gnäll så stänger jag gnällandet för idag och så hörs vi imorgon igen. Ny dag, nya möjligheter! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar