Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-12-27

4 x 3 timmar


 Hej och god dag! 

Fjärde dagen på #Festive500, den fjärde dagen med ca: 3 timmars cykling och den tredje dagen som detta genomför inomhus framför Zwift. Det är slitsamt att cykla inomhus då det är så enformigt och man sitter stilla hela tiden, det tar på ett speciellt vis. Men nu är jag snart klar med Festive 500 och då kan jag ägna mig åt annat istället.

Vissa kanske undrar varför jag gör något sådant här och vad det ska vara bra för egentligen. Men att variera sin träning och köra vissa block när man fokuserar på en sak är bra ibland. Jag har ju själv svårt att klämma in distanspassen i vanliga fall så att nu få ett block med distanspass smakar ju fågel dessa lediga dagar och jag får in något i träningen som jag inte brukar köra. 

Dagens pass gör också att jag har passerat 2000 tränade minuter för december, vilket betyder att jag klarade det målet för 10 av årets tolv månader. Helt klart godkänt och med tanke på att jag hade skade/sjukdomsproblem i september och kom tillbaka i oktober så har det också sina ursäkter. 

Linda och jag började med att kolla damernas cross från igår, jag körde ett långt race och vi gick sedan in i Bäst i Test och Linda avrundade med ett evenemang på Zwift. Då går det lite lättare att få minuterna att ticka. Så länge som jag tävlade så tyckte jag att det gick bra men när jag var klar så hade jag nästan en timme kvar att cykla och då är det lite tyngre givetvis. 

Dagens distanspass var det hårdaste hittills av dom fyra jag kört och jag spenderade lite drygt 2500 kcal på dom tre timmarna. 231 i snittwatt och 139 i snittpuls. 

Cross idag igen, denna gång väntas en riktigt lerig världscup. Damerna startar 13:30 och herrarna 15:00:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar