Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-12-01

Linda 40 år idag!


Hej och god morgon! 

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Lindas 40-årsdag. I dessa tider blir det inget storkalas med saft och bullar för hundratals personer utan det blir litet och familjärt. Ska det bli någon större fest så får det bli när denna pandemi är över... Jag började firandet igår genom att åka ner hit för en överraskningsvisit, Linda trodde nämligen att jag skulle jobba hela veckan och att vi skulle fira i helgen så hon blev glatt överraskad när jag plötsligt dök upp. Kanske var det också det faktum att hon fick ett par cykelslangar i present som gjorde henne så glad? 

Jag gav också bort en upplevelsepresent, något som funkar även i dessa tider då giltighetstiden på upplevelsen är tre år. Det är väl alltid uppskattat med upplevelser och nu har Linda något att se fram emot. Om ni också vill ge bort en upplevelse så kan ni på välja en av flera olika presentboxar på Happy-day och få den skickad hem till den som fyller år eller kanske en klapp till jul. Vad tror ni att Linda fick? Det blev faktiskt något som vi pratat om sedan vi träffades för drygt fyra år sedan...

Igår kväll så blev det lite champagne med lite ostar, kex och korvar. Linda fyller nämligen inte bara år utan fick igår ett bra bud på sin lägenhet efter bara någon timme på Hemnet samtidigt som hon köpt en ny lägenhet till ett bra pris här. Så ett par lyckade fastighetsaffärer och en 40-årsdag alltså. Många anledningar att fira! 
Vi fortsätter dagen här med en sväng till IKEA. Det behövs till flytten och så ska man inte sticka under stol med att Linda formligen älskar IKEA så hon kommer nog att trivas med dagen.

Linda har lovat att blogga igen när hon fyllt 40, så nu är det kanske dags snart. Dock har hon förvisso inte sagt vilken dag, vecka, månad eller år efter att hon fyllt år som hon ska blogga... 

Vi hörs snart igen, ha det gott och skicka gärna ett grattis till Linda så blir hon glad! 

1 kommentar:

  1. Grattis Linda!
    Och ja, börja blogga igen. Är så tomt med nya inlägg på Långloppsbloggen :)

    SvaraRadera