Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-12-12

Zwift-race, Mathieu van der Poel gör crossdebut idag och mina baktanker

Hej och god morgon på dig! 

Bild från igår kväll då jag var nöjd efter att ha genomfört en kul tävling på Zwift. Tävlingen gick på Innsbruck Ring som är en av mina favoritbanor för Zwift-race. Dessutom så bjöds det på aktiv åkning under loppet vilket gjorde det hela bara ännu roligare. Även om det är riktigt jobbigt när det ska hålla på och attackeras så är det ju roligt. Av nio man i täten så hade Cryo-Gen två med och det var två attackvilliga och starka herrar. Efter andra varvet så attackerade dom om vartannat till dess att en kom loss. Snyggt kört för till slut så orkar man ju inte gå på alla attacker, man tänker att någon annan ska göra det men alla är trötta och tvekar. Vips så hade den ensamme cyklisten en skaplig lucka. Nu lyckades dom ta en dubbelseger och jag blev åtta.. Att jag inte vann, eller kunde hänga med täten i sista backen gjorde liksom ändå inget. Nöjd och glad efteråt. 

Det är inte utan att jag längtar till när jag blir lite mer stark igen, det går ju åt rätt håll men det är fortfarande en bra bit kvar av vinterträningen så det finns mycket kvar att bygga. Vikten verkar så smått ha börjat röra sig åt rätt håll i alla fall. 

__________

Idag klockan 15 så gör Mathieu van der Poel säsongsdebut i cyclocross. Det kan ni se via Eurosport Player och om ni vill så kan ni också se damernas lopp med start 13:45. 

__________

Idag blir det till att baka lite pepparkakor och lussebullar, för imorgon är det lucia! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar