Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-12-23

Festive 500

 


Hej och god morgon på dig!

Imorgon är det julafton vilket betyder två saker. Dels är det idag sista arbetsdagen innan det blir några dagar ledigt men det är också dagen innan Festive 500 börjar! Festive 500 går ut på att cykla 50 mil från och med julafton till och med nyårsafton. Det brukar kunna vara en utmaning på dessa breddgrader med snö, slask och hårt väder. Jag har tagit mig igenom dom flesta upplagor men har nog slarvat någon gång på slutet och inte fullföljt alla upplagorna. Men vi minns väl alla när jag VANN 2011 års upplaga och fick en jättefin cykel som pris?! 

Nytt för i år är att man kan fullfölja utmaningen också genom att räkna kilometerna man kör på Zwift. Kanske för att även personer som bor där restriktionerna är hårda ska kunna genomföra loppet men det är ju också så att det alltid har varit lite lättare för personer i varma länder att genomföra Festive 500. Nu får alla samma möjligheter. 

Själv så hade jag inte tänkt att ge mig på årets upplaga då barnen är hos mig hela veckan. Men med Zwift nu så finns ju chansen även för en upptagen småbarnsförälder att lyckas och Linda vill verkligen försöka klara det. Så vi gör väl ett försök! 

Har du några goda minnen från Festive 500 och kommer du försöka dig på årets upplaga? 

3 kommentarer:

 1. Har funderat på att köra. Hur anmäler man sig?

  SvaraRadera
 2. Har funderat på att köra. Hur anmäler man sig?

  SvaraRadera
 3. Gå till https://www.strava.com/challenges/rapha-festive-500-2020 och "Join Challenge"! (Man måste förstås ha ett Strava-konto, men det kan du skaffa dig med det samma.)

  PS Festive 500 är ingenting utan s***väder under minst tre pass! (Men jag tycker ändå att det är fint att det finns en möjlighet att köra på Zwift, det blir en massa svettiga timmar!)

  SvaraRadera