Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-12-07

Ett inte helt fantastiskt distanspass

Hej och god morgon på dig! 

Om det var riktigt härligt att cykla i lördags så var det inte riktigt lika skoj igår. Plusgraderna hade gjort så att nästan all snö var borta, det var istället lite mer blött. Dessutom så kände jag av lördagens pass i kroppen som inte alls hade samma stuns som dagen innan. Skön känsla ändå att vara lite träningstrött i kroppen men det blir drygt när jag måste släpa runt kroppskrället i skogen i tre timmar. 

Dagens enda vurpa skedde på slutet och jag har inte ställt upp cykeln sådär, utan så stod den efter att jag kravlat mig loss. 

Om det var grått i lördags så var det ännu gråare igår med dimma hela dagen som en liten bonus.

Cirka snöfritt på dom flesta stigarna igår, i alla fall dom mindre stigarna. Där folk går mer så var det istället ganska så isigt och i dessa tider är det ju sjukt mycket folk ute i skogarna. Gissningsvis tio gånger fler människor ute i naturen nu för tiden?

Fint i dimman.

Det blev lite pepparkaksdeg igår också, guld värt på pass som dessa. Skulle haft ett halvkilo med mig.

Kul när man får lite utmaningar längs vägen...

Stensuggan Climb. Den där utmaningen jag gav mig själv efter en mörk hempendling att jag ska klara backen utan fotnedsättningar. Igår blev det tre, utöver dom där stockarna. 

Det är ju ingen dålig backe. 106 höjdmeter med 12% snittlutning och massor av stenar. Dessutom med KOM/QOM av Wengelin och Rissveds. Kan det bli bättre?!

På väg hemåt i dimman.
   
Fick ihop 2:56 på mestadels stigar, säg att det var 80/20 i fördelning stig/väg. Så även om inte känslan var på topp just igår så blev det en bra träningshelg med 2x3 timmar MTB! 

1 kommentar: