Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-12-26

Jul och tre timmar Zwift!

 


Hej och god morgon på dig!

Som du kan se på bilderna ovan så har jag "tränat med" ett par proffs idag. Sånt som händer lite då och då när man är på Zwift och cyklar. Idag har jag, precis som igår, cyklat tre timmar på Zwift. Då hinner man träna med många människor. Först så åkte jag runt själv och samlade tid och kilometer men när Linda skulle köra ett event klockan 8 med jättemånga deltagare så hoppade jag också in där. Började med att gå med täten av dom runt 2000 deltagarna men sedan fick jag börja inse mitt eget bästa och droppade bakåt grupp efter grupp... Klev sedan av efter tre timmar och en minut med 116.5 virtuella kilometer avklarade, nöjd med dagen! 

Har nu skrapat ihop 297 av dom 500 kilometerna för Festive 500. Visst, på Zwift går det lättare att samla kilometer men ni ska veta att det inte är lätt att köra tre timmar distans inomhus oavsett. Kör jag en tretimmare imorgon också så når jag också mitt månadsmål på 2000 träningsminuter. Så det klickar på bra!

Igår kom Lindas barn hit också och vi firade jul tillsammans. Jag hade dukat upp till julmiddag när dom kom hit och hade egentligen gott om tid på mig för alla förberedelser, men när min bil beslutade sig för att ge upp ännu en gång på mig så blev det lite mer stressigt med skadeanmälan på den och buss hem. God jul, Henrik! Nåväl, i juletider så gjorde det inte allt för mycket. Vi åt gott och öppnade alla julklapparna under eftermiddagen och in på kvällen. Min bonusdotter Emily kom hit efter kvällsjobbet också så det blev en lång och lyckad kväll.


Idag är det cross på Eurosport Player, en alldeles utmärkt sysselsättning med benen högt senare idag. Damerna startar 13:40 och herrarna 15:00. 

 

Om någon är intresserad av att sponsra med bil och/eller cykel så hör av er till henrikoijer@gmail.com så syr vi ihop något bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar