2016-01-13

Nu startar jag videoåret 2016

Hej cykelvänner!

Jag har som ambition att under hela 2016 publicera minst en video i veckan. Planen är att ni varje tisdag ska kunna hitta något från min föregående vecka i ett videoklipp på min YouTube-kanal. Eftersom jag inte jobbat så mycket med video så kommer jag att känna mig fram lite under denna resa. Ni får väldigt gärna lämna feedback så att jag kan utvecklas.
I den här videon har jag klippt ihop lite från Jens och min runda i söndags, då vintern hade slagit till med full kraft. Jag pratar inget i detta klipp, utan det är bara video, några textrader på engelska och stämningsfull (?!?) musik.

Så här kan det se ut när Jens och jag är ute och trampar i snön:

5 kommentarer:

 1. Vad roligt att få ta del av lite rörliga bilder. Ta gärna med lite av ert prat under turerna också:) Även proffs lär väl slänga ur sig svordomar ibland:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör dom säkert. Det händer ibland att även jag gör det. ;)
   Ett problem med ljud från turerna är att vi inte har mikrofoner på oss, så risken finns att man bara hör det jag säger och det kan bli lite knepigt...

   Radera
 2. Kul med nya klipp :-) dalmål kan man aldrig få för mycket av ;-) tummen upp :-)

  SvaraRadera
 3. Problemet på denna turen var nog snarare att svordomarna haglade till den milda grad att Henrik kände sig tvingad att lägga musik över... Jag synade marken tre gånger hårt.

  SvaraRadera
 4. Om man vrider upp volymen jättehögt så kan man nog höra oss prata också då jag lämnade kvar originalljudet, fast nedskruvat till 20%.

  SvaraRadera