2016-01-15

Invigning av ishallen och tjugor


Hej vänner!

Nu i kväll så har Ebbah och jag varit och kollat invigningen av Faluns ishall. Det är väl i stort sett samma ishall som tidigare, men renoverad med nytt skal. Den förra var i dåligt skick med fuktskador och andra problem. Nya ishallen har också stött på problem i några omklädningsrum...
Nåväl, vi var där för att Filip skulle vara med. Han står där på isen i nedersta bilden. Efter invigningen så skulle Falu IFs A-lag spela match mot Hofors men eftersom Ronya jobbar i natt så skulle jag hem för att natta Frida. Så Filip är kvar där och kollar på matchen med kompisar istället.

Bandet klipptes av dom fyra hockeyprofilerna Christer Abris, Tomas Jonsson, Anders Kallur och Bengt Lundholm tillsammans med konståkningsprofilen Jennifer Molin. Jag såg också den lokala häckspecialisten Susanna Kallur där bland åskådarna.


Innan vi styrde mot ishallen så körde jag testcykel nere i källaren. Det blev tio spurter och två tjugor. Hade en ambition om tre stycken, men en kombination av överambitiös intensitet tillsammans med ett par andra faktorer gjorde att jag fick vika ner mig.
Garmin-klockan rekommenderade 53 timmars återhämtning, så passet blev helt klart väldigt hårt.

Benen har gjort riktigt ont efter dagens pass. Jag kände direkt i första tjugan att jag var stel i benen sedan mina lågkadensfyror. Nu är jag snudd på ett vrak, men veckan har bara två dagar till att genomlida. Får jag in distanspasset också så är ju det alltid lite lättare än dom här högintensiva slaktpassen. Lite sömn vore kanske inte fel heller?

Som ni alla redan vet, tack vare sociala medier, så har det varit kallt idag. Riktigt kallt. Jag har spolat arenan en gång och det var inte lång frystid på vattnet idag kan jag lova. Det var nästan så att det blev frusna vågor när jag spolade.. På grund av kylan så har eldandet gått varmt här hemma.... Härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar