Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2016-01-27

Wildlife photographer

Hej, godmorgon!

Här i Falun har vi det mörkt, blött och halt. Ett par plusgrader och lite vatten gör ju kaos med vintern just nu. Men, på söndag så gör vintern comeback och redan på måndag så ska det komma lite snö så då kanske allt blir fint igen. Hoppas hoppas.

Frida har ju varit så lätt att ha och göra med på nätterna under i princip hela sitt liv. Men nu har hon börjat vakna mer på nätterna och i morse var det tydligen slut på sovandet redan 05:40. Jag vet inte om jag är redo för detta? Jag var då inte redo för det i natt... Igår vaknade hon 06:30 och det var också ovanligt tidigt för henne. Det är väl bara för mig att gilla läget och gå och lägga mig åtta på kvällarna om jag ska överleva det här.

Igår så höll jag på med en grej och då grävde jag fram denna kamera:
En Sony DSC-P93A, min första digitalkamera som var något att ha. Den är nog från 2004 och varit med om mycket, men den fungerar fortfarande! 

Har precis tagit den här bilden med den där gamla Sonyn.

Som ni ser så är min Garmin VIRB blöt och det beror på att den har fått spendera natten utomhus. Vi har ju lite djur som stryker omkring här på nätterna så jag tänkte se om jag kunde få med något av dom på bild. Bara för skojs skull. Vi får väl se om det blev någon fångst denna natt.

Frida och jag ska köpa lite lampor idag och jag tänkte nog starta upp dagen med en lyxfrukost på ett konditori efter att jag skjutsat barnen till skolan. DET ÄR JAG VÄRD. Eller så skiter jag i det? Men jag har lust att se något annat än våra väggar denna förmiddag, så ut ska vi.

Stora planer. Vi hörs!

2 kommentarer: