2016-01-27

Promenad, cykelfest och nytt från SOJA

Hej vänner!

Efter morgonens inlägg så undrar ni säkert hur min morgon blev och var jag åt frukost. Jag kan nu avslöja att Frida och jag tog en promenad runt Falu gruva efter att vi lämnat av barnen på skolan. Det finns så mycket intressant och fint där, även om underlaget idag bestod av slask och is. Tyvärr så öppnade inget café vid gruvan före 10, så vi åkte till Willys istället för att köpa lampor och tillbehör för att lyxa till frukosten hemma lite istället.

En av alla vackra byggnader vid gruvområdet.

Willys Svalan.

Kom hem med nästan 5500 steg på klockan och det innan frukost. Kände mig hurtig å så där, men efter bamsefrukosten så gick ridån ner och sedan blev det ett par lugna timmar innan barnen skulle hämtas igen. Nu är Filip hos en kompis och Ebbah har en kompis här hemma, dagen rullar vidare.

-----

Killarna bakom Borlänge-företaget SOJA Cycling har i dagarna släppt ny design för 2016 på sina synliga cykelkläder och även passat på att fräscha upp hemsidan i samma veva, mer info här: http://www.sojacycling.se/

-----

Den 30:e januari arrangeras en cykelfest i samband med Hela Huset Gungar i Borlänge. Det börjar med middag som sedan övergår i "årets fest". För mer info kika på Facebook-evenemanget: https://www.facebook.com/events/896062617173492/
OBS anmälan senast imorgon!

2 kommentarer:

  1. Härligt att gå runt gruvområdet. frugans bror bor strax utanför falun (Uvnäs). fantastiskt ställe att cykla på :-)Du bor på ett bra ställe;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är verkligen fint här och från cykelsadeln hinner man se mycket av det vackra. :)

      Radera