2016-01-07

Trender och livet

Hej gullungar!

Dom senaste dagarna har jag pingats i ett gäng inlägg på Instagram, Twitter och Facebook som visar folk som åker skridskor på vägarna i Nederländerna. Blixthalkan har letat sig dit och många tänkte väl på min skridskofilm:


Här följer några exempel på hur man har (haft?) det på kontinenten:

Vroeger... toen was het pas 'KEI glad'!
Posted by Klassiekers voor je netvlies on den 6 februari 2015

Min dag här började ju med morgonens blogginlägg med filmen med min vurpa från i helgen. Sedan bar det iväg till barnens skolor för att lämna iväg dem.
Skarvade vidare till affären där jag pantade burkar och flaskor för 264 kronor. Kassörskan kollade två gånger på kvittot innan hon frågade om jag stått där en stund och jodå, det hade jag.

Jag har också hämtat hem barnen och varit iväg på Ebbahs ridning. När hon ville börja på ridning så insåg vi inte att det också innebar att JAG började på ridning. Men så är det.
Pyret och Ebbah.

Utöver det vanliga hushållsarbetet så har jag hunnit med tre spolningar av isen också. Det går ganska snabbt framåt nu känns det som. Perfekt väder för isspolning med klart och kallt satan. Men, granskar man det hela så är det mesta av planen långt ifrån åkbart. Frida var med mig på första spolningen, det ska ju börjas i tid om det ska bli någon isspolare av henne!

Här hemma i vardagsrummet har det varit allt annat än kallt då jag har eldat på friskt. Älskar't!

Ni trodde kanske att ni skulle få läsa om träning i det här inlägget och det kan ni få nu: Jag ska strax träna!

1 kommentar: