Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2013-06-28

Baggbo

Skarvade på hempendlingen med en sväng till Bjursås. Var bara hem för att lämna ryggsäcken och fylla en vattenflaska först. Sedan drog jag iväg direkt. Inspirerad av Hendrik Sjölund som varit i Baggbobacken tidigare idag så tänkte jag också prova mina vingar. Jag har kört väldigt lite backintervaller i år, något jag måste skärpa mig med. Backar är bra. Backar ger starka ben. Jag vill ha starka ben.
Backen är först elak, sedan har den ett flackt parti på mitten och på slutet är den grym.

Jag körde två vändor upp. Första gången kände jag hur mycket pangpang jag saknade mot tidigare år, andra intervallen så tvingade jag mig själv att åka på stora klingan fram hela vägen upp. Tiderna blev 5:11 och 5:09. Ingenting att skriva hem om kanske, men ett bra pass och det blev en härlig stund i solen.
Fint uppe i Baggbo, Hendrik åkte för övrigt på 4.18.6. Ny näst bästa tid i den backen. Han är grym! Kollar man på Strava så leder jag den KOM på 4:42. Tur att folk inte är mer aktiva där...

Nu ska jag faktiskt dra och spela minigolf med några ur elitlaget, kommer med andra ord att bli ännu mer förnedrad innan dagen är slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar