Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2013-06-06

Fullsmetad första dag på semestern

Hej!

Har precis börjat fixa med min cykel. Ramen på min racer tog ju emot en stolpe i 50 km/h så den har varit skrot sedan Scandinavian Race i Uppsala. Jag har haft ett ramset hemma ett tag nu, men varför göra något i tid när man kan göra det i sista stund? Så nu ska jag försöka bygga ihop en racer inför morgondagens tävling. Blir spännande att se hur många möjligheter till framgång jag stöter på. Viktigast är nästan ändå att limma däcken då dom ju behöver torka lite innan start. Lär väl behövas några specialverktyg någonstans som jag saknar också, ska bli kul detta här!

Ronya och Emily har landat i Sverige och är på väg hem nu. De tar med sig svärmor upp hit och anländer väl om någon timma. Ska bli så härligt att få hem tjejerna igen. Idag när Ebbah pratat med Ronya och vi sedan pratade om att det ska bli kul att se dem igen så sa hon sedan: "Det var ju faktiskt inte så farligt att vara med dig". Så härligt med barn!

Idag har vi varit på Sandvikens äventyrsbad i fyra timmar, sedan åkte jag hem med sovande barn i baksätet. Var ruskigt trött jag med och hade gärna sovit en stund jag också, men det gick ju inte. Hemma så tog barnen det lite lugnt medans jag fixade lite här hemma. När fixeriet var klart så drog vi till Borlänge och kollade första halvleken mellan Brage och GAIS:
Brage hade det mesta av spelet men GAIS gjorde det enda målet i första halvleken, lite typiskt för ett bottenlag som Brage nu faktiskt är. Cementerade på sistaplatsen. Matchen slutade till slut med 0-4, kämpa Brage!

På väg hem från Borlänge så stannade vi och plockade Lupiner, något som barnen längtat efter att få göra.

Barnen har ganska nyss lagt sig och jag ska väl återgå till att försöka bygga cykel. Borde äta något också. Mycket nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar