Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2013-06-18

Egen cykling

Igår körde vi sista barn och ungdomsträningen innan sommaruppehållet, så nu har vi sommarlov från den träningen fram till den 12:e augusti då vi kör igen. Jag tog med min gröna grupp på lite äventyr och en längre cykeltur dagen till ära...
Jag bjöd på rejäla backar uppför...

...och utför. Här gick Långa Lugnet i år, i motsatt riktning mot vad vi åkte igår.

Vi hann med att se troll och köra svåra utförskörningar också

Vi bjöds på en riktigt fin kväll för cykling.

Jag sportade mina nya och vita benvärmare igår.

När vi kommit hem så gjorde vi ren hamsterburen, käkade och hade det gött en stund innan barnen gick och la sig. När barnen somnat och jag samlat mod till mig så körde jag tio stycken enminutare på 400 w. Det gick bra och jag var väl inte jättenära döden i någon av intervallerna. Viktigt för mig att få till några bra pass så här strax innan SM. I mitten av maj hade jag årets bästa form, sedan dess har det bara gått utför och det är bara jag som kan vända på steken.
Ettor

Som uppvärmning körde jag ett Åstrand-test med bra pulsvärden (129-puls på 200w). Ett kvalitetspass på under 30 minuter.

Idag är det alltså Dalacup, samling vid Torsångs kyrka 18:10. Jag kommer, men deltar nog inte i själva tävlingen. Får satsa på egentid med monarken när barnen har somnat igen. Sånt är livet utan hoppborg.

Avslutningsvis så vill jag tacka för alla peppande ord angående tjänsten som generalsekreterare på cykelförbundet. Ni är flera som säger att jag borde söka, både här i bloggen, på Facebook och via Twitter och mejl. Jag blir rörd över att ni har sådant förtroende för mig. Tyvärr så känner jag att Stockholm nog inte är rätt plats för min familj och mig så som livet ser ut nu. Så därför kommer jag inte att söka. Jag hoppas dock att så många andra som möjligt gör det så att SCF får fram en riktigt bra generalsekreterare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar