Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2013-06-20

SM-tipset

Svårt idag känner jag. Har tyvärr lite dålig koll på damjuniorklassen och i herrklassen har det i år inte varit så tydligt vem eller vilka som är bäst på tempo.  Om Fredrik Kessiakoff ställt upp hade han fått vara favorit idag, men det gör han ju inte. Här är mitt tips till dagens pallplaceringar, hur ser ditt ut?

Damer juniorer
1. Kajsa Persson
2. Alexandra Sömskar
3. Julia Karlsson

Herrar seniorer
1. Alexander Wetterhall
2. Tobias Ludvigsson
3. Thomas Löfkvist

4 kommentarer:

 1. Vad tror du om Andreas Lindéns chanser?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Triathleter som har cykel som stark gren är naturligtvis duktiga på tempo. Jag tror inte att han fixar topp-10, men kring 15:e-20:e borde kunna gå. Jag gissar att han blir 16:e.

   Vad tror du själv om Andreas chanser?

   Radera
  2. Jag tycker mest att det är fascinerande att följa honom överhuvudtaget, och numera kör vi för samma cykelklubb. :) Men jag tänker att han är starkare triathlet än cyklist, dvs, han är grym på att hushålla med sina krafter och på att se till att kunna gå för fullt på löpningen, men det kan ju hämma när det kommer till rena cykellopp eftersom han är van vid att inte maxa. Well, nu verkar ju benen ha krånglat för honom idag, trist. :(

   Radera
 2. Samtidigt så har ju Andreas Rätt så bra cykelvana då han tävlade landsväg senast 2010, Topp 10 tror jag men det blir nog tufft.

  SvaraRadera