Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2013-06-11

Ett formbesked är ett formbesked

Ett formbesked behöver inte alltid vara bra. I mitt fall så var det inte bra idag. Jag var inte bra idag. Jag var faktiskt långt ifrån bra idag. Det kändes som om någon satt och höll i min sadelstolpe och bromsarna låg i. Pulsen låg, kadensen låg, hastigheten låg och det enda som upplevdes som högt var ansträngningen. Ingen kul dag i sadeln.
Drog av ett Skuggarvstempo, en idiotkörning i en kort och brant backe och sedan trampade jag runt Varpan. Skuggarvstempot blev ett årsbästa på 31:50, men tiden är ju långt ifrån bra. De tidigare försöken i år har ju varit katastrof båda två. Det är ju aldrig kul att känna sig dålig, nu hoppas jag bara att det vänder snabbt. Trampandet tunt Varpan (14 km...) var ett enda långt lidande, till jag mötte Adam Steen som skulle ut och staka (rullskidor) i två timmar.
Här står jag och ser besvärad ut

Ska jag se något positivt i passet så är det väl att jag i alla fall fick mig ett träningspass idag. Tiden är ju också 13 sekunder bättre än i slutet på april. Men då upplevde jag det passet som årets sämsta pass och tiden är och förblir skit. 31:50 är långt ifrån mitt personbästa på 28:42.6 som jag körde på i fjol. Nu ska jag nog inte köra något mer skuggarvstempo innan nästa vecka och då räknar jag med att vara i kalasform och så kör jag nog i tempodräkt. Kanske också tävlingshjul!
Dagens karta, pulskurva och höjdkurva. Hela passet hittar ni här: http://connect.garmin.com/activity/326354205

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar