Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2013-06-01

Fantastisk dag på Lugnet

Höjdarväder på Lugnet idag

Riktigt skönt att stå uppe på Lugnet idag. Försökte hålla mig lite i skuggan men det är ju svårt och ska man mingla så är det solen som gäller. Efter lunch började det trilla in allt mer folk också och alldeles innan jag lämnade över till Marcus så var det bra drag i Bianchi-tältet. Kanske inte den bästa uppladdningen inför Långa Lugnet imorgon att stå mycket och dessutom i solen, men jag siktar ju inte på att vinna heller. Kul att snacka cykel med så många och det är ju synd att tiden inte finns för att göra mer sådant här. Älskar't!

Hade ju barnen med mig hela tiden. Först var vi dit och öppnade på morgonen, sedan drog vi till deras fotbollsträning och sedan direkt tillbaka. Dom spenderade två och en halv timme på Lugnet efter träningen och hade hur kul som helst. Imorgon tänkte jag hänga lite på området innan Långa Lugnet också, vi ses väl då!?

1 kommentar:

  1. VILKEN DAG PÅ LUGNET ALLTSÅ , STRÅLANDE VÄDER MASSOR MED FOLK OCH FÖRSÄLJARE, MED DOM FINASTE HOJAR BÅDE INOM RACER OCH MTB, NI SOM INTE VARIT DIT, GÅ UPP PÅ SÖNDAG DÅ GÅR JU ÄVEN LÅNGA LUGNET, DE FINNS MYCKET ATT BESKÅDA.

    SvaraRadera