Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-12-08

Träning och värme, inte värmeträning!


Hej och god morgon!

Det där var mina tre bilder från gårdagen, men i omvänd kronologisk ordning då. Efter en pannkaksmiddag så intog Frida och jag bastun. Därefter slappade vi i soffan framför brasan och jag kan kanske ha slumrat till av värmen. Senare på kvällen när Frida sov så dammade jag av mina intervaller för dagen kvällen.

5x8 min som kördes på 305 watt. 305 är ungefär min FTP enligt senaste mätningarna. Det kändes bra trots en sjukt sliten kropp. Inte så mycket sliten på grund av träning som av livet. Så det var skönt att kroppen ändå fungerar som jag vill trots att den gnäller lite. 

Gårdagens Ride report. Pulsen stack aldrig iväg utan det var ganska balanserade intervaller. Bra pass!

Jag tror att måndagens SWE-Cup som är ett tempolopp kommer att ge mig en ny beräknad FTP. Detta trots att jag kommer att ha tränat mycket inför det loppet så jag kommer att vara än mer sliten. Vet man bara att kraften ändå finns där så ska det också gå att locka fram den. Jag känner att träningen ger bra effekt och jag känner en utveckling igen vilket lovar gott. 

Idag ska jag träna, men jag har inte riktigt bestämt mig för vad. Mina bonus-dagar med Frida gjorde att jag fick prioritera bort Le Peloton + pendling ur gårdagens program. Så kanske blir det en kombination av hårt och lite längd idag för att få till något liknande. 

Idag är det fredag, som du säkert känner till. Det ska bli så skönt att ta helg. Ska passa på att sova jättemycket i natt så att denna gamla kropp får lite mer återhämtning. Kanske ska det också skottas lite snö för det har ju kommit en hel del nu. 

Du får ha en riktigt skön fredag så hörs vi här imorgon igen om du vill. Hoj! 

_____________
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar