Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-12-07

Ändrade planer och jag fixade det!


Hej och god morgon! 

Igår kväll så gick jag från slumrande i soffan till att klämma ett pass 4x4 min. Det krävde en del och benen gillade det inte men det gick igenom. Ni kanske minns att jag i slutet av november testade gränsen och hittade den på 4x4? Vis av den erfarenheten i kombination med väldigt trött kropp så skruvade jag ner motståndet med 15 watt till igår. Det blev ändå jobbigt men jag klarade av det och den känslan är värd några watt bara den. 

Långt ifrån några rekord-watt men nu har jag hittat en nivå som jag vet att jag klarar av och så ska jag se till att höja mig från den. 


Tre dagar in i nya träningsprogrammet och jag får redan göra justeringar. Jag får ett par extra dagar med Frida så Le Peloton + pendling får stryka på foten idag. Istället kör jag fredagens 5x8 min idag så får jag fundera vidare på vad morgondagen kan komma att erbjuda. 


Frida och jag bakade först pizza som vi åt innan vi spenderade kvällen i pulkabacken. Riktigt bra häng! 

Igår morse vaknade jag upp och konstaterade -20.6 grader kallt men nu är den där köldperioden över och det känns riktigt bra. Det är alldeles för kallt för att jag ska trivas. Jag gillar vintern, minusgrader och snö men runt -20 är bara för mycket kyla. Skönt nu med typ hälften så mycket kyla, att det ska snöa hela dagen och bli ytterligare lite mildare under dagen. 

Kanske blir det skidpremiär denna vecka?!


Nu ska jag avrunda här, dags att förbereda Frida för skolan och mig för jobbet. På återhörande, hoj! 

_____________
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar