Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-12-29

Dubbla pass !



Hej och god morgon på dig! 

Igår så stod det jobbpendling på programmet och det blev det inte. Men ändå ganska nära. Jag körde nämligen två pass inomhus där det första var 1½ timme och det andra var 1 timme. På förmiddagen så blev det först en halvtimme uppvärmning och sedan en timme Zwift-race. Jag ville få igång kroppen lite med intensitet efter att ha harvat distans några dagar den senaste tiden. Jag kände mig inte speciellt rapp, vilket inte är så konstigt efter distanspass och en vilodag men jag kände mig ändå ganska stark. På kvällen sedan så kände jag mig ännu starkare så det var en go känsla. 

Efter förmiddagspasset så käkade jag pannkakor med tjejerna. Det var ju ändå torsdag. Filip var på innebandy-aktivitet i Örebro så han fick med sig några pannkakor istället. Efter en tidig lunch så åkte jag sedan till jobbet för en halvdag där. 


Det fortsätter att snöa mycket. Det snöar nu också och ska snöa hela dagen. Grymma förutsättningar för fina längdspår.  

Tack vare mina två pass på Zwift igår så har jag nu fått ihop allt utom 10 mil på Festive 500 så det kan jag klara om jag vill. Detta trots vilodag idag. För idag ska jag vila upp mig, igen, för att vara fräsch i helgen. 

Kollade kvälls-crossen igår också, vilken stämning det var där med allt folk. Hur många tror ni det var på plats, 15 000? Jag fick en video från en belgare som var i partytältet efteråt, rätt go stämning där med kan jag lova. Häftiga tävlingar och glatt humör.


Dags att bege mig till jobbet här. Det är ändå fredag så det känns gött. Ha en skön dag i snön, så hörs vi snart igen. Hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar