Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-12-25

Festive 500 dag 1



Hej!

Jag vill börja med att säga att jag nog inte kommer att klara Festive 500 i år. Men med det sagt så vill jag ändå få till några distanspass så jag tar tillfället i akt att använda Festive 500 som ursäkt för att pressa in lite distans så här i juletid. 

Jag skulle nog klara det om jag uteslutande hade kört på Zwift. Men nu tänker jag mig mestadels pass ute och sedan köra inne när jag tänkt köra inne. 

Igår blev det en kombination där jag först började med race i källaren, sedan tog jag ett kort matuppehåll innan jag begav mig ut i kylan för distanscykling. Kylan skriver jag för det var riktigt kallt igår. Min Garmin säger -12.6 i snitt. Distans efter race trodde jag skulle bli mycket jobbigare än vad det blev. Istället så skulle jag säga att benen var bra men energin sinade lite mot slutet. I och med att det var så kallt så hade jag stoppat all energi i klädlagret innanför jackan också vilket gjorde att det tog emot att plocka fram något. 








Jag cyklade runt Runn med en liten extrasväng runt Vikasjön också. Det var fint så länge det var ljust och jag hann till och med få några minuter sol där i början. När jag kom hem så varken kände jag mig- eller såg speciellt fräsch ut. 

Gårdagens runda:

Så tävling online, distans ute samt cykling till och från julmiddag hos min mor gav mig 122 cykelkilometer första dagen. Så långt allting gott. 


Jag ska gör mig i ordning här nu, äta en frukost och sedan bege mig ut för dag två. Tyvärr så snöade det så det kommer nog att gå mer långsamt än vad det gjorde igår. Egentligen så vill jag ju ha mer snö, men det är inte den bästa kombinationen med Festive 500. 

Kör du Festive 500 och hur går det eller ser dina planer ut? 


_____________
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar