Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-12-14

Livlinan Zwift-race och starstruck!


Hej och god morgon på dig! 

På schemat igår stod 60 minuter löpning eller skidåkning. Planen var skidåkning efter att Frida hade somnat. Men Frida mådde väldigt illa igår kväll så jag var med henne långt in på kvällen till hon somnade. Med tanke på hur hon hade mått så stannade jag hemma och bestämde mig för att cykla i källaren. Kikade på något annat av veckans pass men jag var för trött för att ladda för ett hårt intervallpass. Så jag tog den gamla livlinan Zwift-race. Jag kör färre Zwift-race denna vinter men nu var det bekvämt att ta till och ack så roligt. 

Dessutom så fick jag bli starstruck då före detta timvärldsrekordhållaren Alex Dowsett som också vann en etapp på Girot 2020 ställde upp i samma tävling. Det blev lite kort varsel så jag hann inte riktigt värma upp, klassiskt för mig och Zwift-race ändå. Så jag ville ta det lite lugnt i början. Men därefter var jag med på det mesta. I takt med att min kapacitet ökar så växer självförtroendet och jag har börjat tävla som en cyklist som kan och vill prestera. På den andra bilden i detta inlägg så har just Dowsett och en annan cyklist fått en lucka på 5 sekunder. Med stärkt självförtroende så var det självklart att jag ville vara med där och att jag kunde vara med där. Så jag attackerade ikapp. Jag fick med mig två cyklister vilket egentligen var perfekt för då var vi fem där framme. Tyvärr så var det fler som strax efter också ville ansluta...

På slutet så var det andra cyklister som var loss och jag gjorde ett desperat försök med 1,5 km kvar eller något sådant. Det var dock fruktlöst och jag hade inget kvar att spurta med. Kul race ändå med aktiv åkning och hög intensitet.

En stor portion rött på gårdagens pass. Det blev bara 31 minuter tävling eller något sådant men oftast så är lite träning bättre än ingen träning. 

Senaste dagarna har jag spenderat en del tid i min bil då barnen behövt skjuts till sina olika aktiviteter.

I förrgår så bakade jag 58 lussekatter för att ta med till jobbet till Lucia igår. Ja jo, det blev några kvar här hemma också... 

Igår eldade jag också här hemma, det är alltid mysigt. Både med ljudet, med värmen och så är det något speciellt med eld också. 

Dags att väcka Frida här, så får vi se i vilken riktning denna dag går. 

Ha det bäst så hörs vi här imorgon igen, hoj! 


_____________
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar