Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-12-21

Den ena värre än den andra men det går åt rätt håll!


Hej och god morgon på dig! 

Vi börjar med att zooma ut lite och samtidigt backa bandet. Den 25:e november så körde jag på för hårt i mina 4x4 intervaller och fick vika ner mig. Den 6:e december gjorde jag ett nytt försök på 15 watt lägre motstånd och då gick det vägen. Igår höjde jag upp från 350 till 365 watt igen och tog mig igenom passet. Ytterligare ett litet steg i utvecklingstrappan avklarat. 

Ingen bra känsla inför passet igår då jag har sovit alldeles för lite på sista tiden och jobbat alldeles för mycket. Så igår när jag kom hem efter att också ha shoppat julklappar så åt jag lite och la mig på soffan för att slappna av lite och låta maten sjunka ner. Vaknade en timme senare och var inte alls pigg. Du vet den där känslan? Nyvaken, trött och sliten och så har klockan hunnit gå en bit in i kvällen men träningen är kvar... 

Så klockan 21:59 startade jag mitt pass och hade haft krampkänningar i musklerna redan innan jag satte mig på cykeln. Efter passet så kände jag mig istället som en världsmästare ungefär för att jag lyckats ta mig igenom det och med en känsla av att det gick bra. 

När jag trampade ur benen efter passet så kom jag ikapp någon som körde ett pass som varat i 640 kilometer! Det finns olika sätt att imponera på men det där är ett sätt. 

I natt har jag sovit lite mer vilket behövdes. Idag ska jag köra ett test och då vill jag kunna leverera bra siffor, håll tummarna! 

Tack för att du läste dagens inlägg och för att du följer mig på min resa mot starkare ben och en fin säsong 2024! På återhörande imorgon igen, hoj! 


_____________
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar