Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-12-19

En bra tävling i SWE-Cup !


Hej och god morgon! 

SWE-Cup igår och en chans att göra något bra. Målet var att hamna på övre halvan, precis som på tempoloppet. Kanske också att jag skulle kunna knycka åt mig någon spurtpoäng. Nu blev jag 7:a på en spurt och blev 29 över mållinjen. Av 72 deltagare. 

Till saken hör också att jag körde bort lite av mina chanser genom att spendera nästan ett varv i utbrytning också. Blev inhämtad precis när spurten drogs igång för ett spurtpris och jag fladdrade av som en tumvante bakom klungan. Fick åka sista två varven på egen hand. 

Under dessa tre veckor så har jag höjt min kapacitet rejält, till första deltävlingen så var jag glad om jag ens kunde hänga med och nu har jag blivit 47, 36 och nu topp 30 på SWE-Cup med en liten utflykt framför klungan. Bra utvecklingskurva. Gårdagens race var en stabil insats utan att jag briljerade eller så. 

En höjdpunkt igår var annars att få se solen igen. Magiskt fint. Det var också minusgrader på dagen vilket var positivt. Idag ska det dock bli uppemot 7 plusgrader men sen vänder det till vinterväder igen.


Idag har jag vilodag, det är julbord med jobbet och så har Filip innebandymatch. 

Ha en skön tisdag så hörs vi snart igen, hoj! 


_____________
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar