Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-12-15

Sist ut i spåren och UCI förbjuder inåtvridna handtag



Hej och god morgon på dig! 

Igår kan jag ha varit sist ut i Stångtjärnsskogarna. Det stod endast en bil på parkeringen när jag kom dit vid halv tio tiden och jag var ensam kvar när jag kom tillbaka till bilen igen. 

Frida mår bra igen och när hon hade somnat och jag var klar här hemma så begav jag mig iväg. Halvvägs till skidspåren så insåg jag att jag glömt pannlampan hemma så det var bara att vända om för att hämta den. Jag köpte en ny pannlampa i höstas för att göra det lite lättare och roligare att komma ut på löpning och skidåkning denna vinter. 

Det gjorde inte jättemycket att det blev en sen skidtur, det var så härligt bara att få åka av sig lite och njuta av tystnaden i skogen. Minus 14 på termometern så det var kallt, bra fäste och fina spår. Jag hade också en bra känsla i skidåkningen och jag kände mig stark i kroppen hela passet. Kroppen liksom svarar och det här med att ha en bra rygg är guld värt. Eftersom det bara var andra passet skidor för denna vinter så tog jag det lugnt, jag kände fortfarande av träningsvärken i ljumskarna sedan lördagens pass. Min första tanke var att köra åttan och sexan men när jag var ute på åttan så såg jag att det var fina spår bortåt Järnhatt så jag tog åttan plus Järnhatt och det blev 12,45 kilometer. 

Jag kom tillbaka till bilen med 54 minuters träning i kroppen och med tanke på den lilla mängden skidåkning jag ägnat mig åt och intensiteten idag så var det bra hastighet. För att vara jag ska sägas. 

Gårdagens runda: 


Idag blir det intervaller i källaren, imorgon står det distans på schemat och på söndag är det dags för längdskidor igen. Det är också en hel del barnaktiviteter denna helg så det blir lite pusslande för att få till träningen men vill man så kan man. Träningsprogrammet rullar på och träningen känns superbra. 


Om du inte hunnit köpa alla julklappar än eller har ett behov av att utöka den egna cykelgarderoben så får du här ett tips om Sirokos jul-REA. Handlar du idag så har du kläderna på måndag eller tisdag. Med min samarbets-länk så får du priserna ovan då länken ger 10% extra rabatt även på REA-produkter! 
Samarbets-länken: https://srko.co/henrikoijer



Igår läste jag att UCI kommer förbjuda dessa kraftigt inåtböjda hoods/handtag som har blivit så populärt dom senaste åren. Att man gör så är för att bli lite mer aerodynamisk på cykeln. Personligen så tycker bara att det ser fult ut så det här var en positiv nyhet om ni frågar mig. Vad tycker du om denna nya regel?


Nu ska jag köra på här hemma. Tack för att du läste dagens inlägg och på återhörande imorgon igen, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar