Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-12-01

Tillbaka, igen!


Hej och god morgon på dig! 

Igår så var jag tillbaka i träning igen, efter en vilodag där jag ändå fått 64 timmars vila mellan passen. Tisdag morgon till torsdag kväll. Håller jag mig bara pigg och kry nu så behöver jag inte tappa några pass heller utan den vilodag jag skulle haft idag tog jag i onsdags istället. 

Jag var ute och sprang i tisdags morse, halkade, ramlade och landade på knät mot en sten. Knäleden och smalbenet har varit svullet och ömt. Först mest knäet men när det har blivit bättre så har svullnaden i och kring vaden stört mest faktiskt. Igår när jag skulle cykla igen så såg jag ganska stor skillnad mellan vänster och höger underben. 

Lite cirkulation gör nog susen. Feber ett par kvällar också så jag har jobbat hemma ett par dagar. Men nu var det bättre igår så då tänkte jag att det var lika bra att testa både knä och kropp på en gång. Knäet ömmade lite första minuten kanske sedan märkte jag inte av det mer. Så det kändes riktigt skönt. 

Körde tio stycken ettor och tyckte att jag tog mig igenom det passet med bravur. 

Pulsen gick ner bra efter varje intervall också vilket kändes bra. 

Så nu hoppas jag på att kroppen fortsätter att samarbeta med mig och utvecklas på den fint inslagna vägen som jag var på innan jag sprang omkull i tisdags. Uppåt och framåt! 

På måndag så börjar SWE-Cup på Zwift, jag saknar form nog för att ställa till med toppresultat men det är kul tävlingar. Mer information finns här: https://scf.se/e-cycling/2023/11/30/uppdaterad-information-infor-swe-cup-starten-i-e-cycling-pa-mandag/ 


Kikade på när grabben spelade match igår kväll, därför blev min träning väldigt sen. Han har nu spelat tre kvällsmatcher denna vecka och i kväll ska han på samling med dalalaget. Gissar på trött grabb imorgon lördag. Att 16-åringar ens ska hålla på med kvällsmatcher mitt i veckorna när man går i skolan, men ja jag låter också honom hålla på. Tur att han är ung och återhämtar sig snabbt! 


På återhörande, hoj! 


_____________
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar