Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-09-09

Le Peloton i soluppgång och ZADA Power Test

Hej och god morgon på dig!

Här har ni en kille som kommer att sova gott i kväll, har nämligen varit uppe tidigt idag och kört Le Peloton men inte nog med det... Igår kväll klev jag av testcykeln halv tolv. Bytte sedan däck och pedaler på min cross så att den skulle vara redo för idag. Hängde en tvätt, duschade och så vidare. Så jag sov lite knappt fyra timmar i natt...

Körde nämligen igenom ZADA Power Test igår för att testa Wattbiken som blivit nyservad. Den går tystare nu och watten är högre. Tidigare har den visat 5-6% mindre än mina Garmin-pedaler vilket jag har gissat bero på att kedja etc är slitet. Enda problemet nu är att den istället visade lite för bra siffror, men den var helt nyservad och jag kastade på pedalerna innan så med något pass inkörning och ny kalibrering av pedalerna så blir det förhoppningsvis bättre. Jag ska testa mer. Själva testandet tog 1½ timme där med mycket teknik och saker att hålla reda på. Instruktionen till ZADA Power Test är en 4-sidig PDF-fil, bara en sån sak. Det gick i alla fall bra och nu har jag egentligen kört igenom allt som ska göras inför Zwift Racing League.


Termometern visade på drygt elva grader i morse, vilket ju är rätt så bra med tanke på årstiden. Le Peloton har gått in i höst-läge så vi kör cross eller möjligen MTB nu på en grusrunda. Svinfin morgon med solen som tittade fram mellan träden och snabbt sällskap. Benen var av förklarliga skäl kanske inte tiptop med för lite sömn och ett stenhårt pass i natt men det gick ändå bra. Kapacitetsmässigt är jag bra med men toppfarten saknades av förklarliga skäl idag.

Första fartsträckan tappade jag lite, dels på grund av fart men kanske lite på grund av positionering också. Lyckades jaga ikapp tättrion men fick släppa i princip omedelbart igen då jag kom ifatt inför ett motlut och jag orkade inte mer. 

På den andra fartsträckan så fick jag ge mig i den långa backen men lyckades hitta lite fart och kom ifatt täten som bestod av fem andra. Det kändes som en lång jakt men i själva verket handlade det om en kilometer ungefär. Orkade dock inte gå med de allra snabbaste i backen vid Falukrossen.

Sista fartsträckan är mestadels platt så där gick det väl lättare att gå med. I slutspurten hade jag dock inget att svara med men var väl nöjd ändå. Bra pass och fint väder!

Full fart mot solen på sistasträckan.

Gänget på väg till förstasträckan.

En första skymt av solen mellan sträcka ett och sträcka två.

Återsamling vid Falukrossen efter andra fartsträckan.

Tummen upp från Jocke.

Morgonpigg kille på väg mot sista fartsträckan. 

Ett par bilder från evigt unge Niclas Brus!

Ha det gott nu så hörs vi imorgon igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar