Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-09-22

Uppe med tuppen!


Hej och god morgon på dig! 

I morse var jag uppe tidigt och körde ett Zwift-race med start 06:11. Den något udda tiden berodde på att det var ett chase-race där första startgrupp stack iväg 06:00 och sedan startade vi i A-klassen sist. Det var ett något speciellt chase race där det mer var som en stor, härlig, gruppcykling med ledare och allt. Så man fick inte köra hur fort som helst. Jag snittade ändå 4,3 w/kg eller 300 watt i drygt 40 minuter så det blev ett bra pass. Sista kilometern var det helt fritt och efter att ha halkat lite efter när övriga drog igång tidigt så kom jag istället med riktigt hög fart precis innan målet och kunde korsa linjen först. 

Att jag körde så tidigt idag berodde mest på att det är Le Peloton imorgon och jag blir så slirig i benen när jag tränar kvällen innan och kanske sover lite dåligt på det. Så nu har jag optimerat lite för att också känna mig stark imorgon. Hoppas att det går vägen! 


Såg denna video från Specialized igår, det har ändå hänt en hel del med cyklarna även om det fortfarande är två hjul, kedjedrift och ett styre. Häftigt! I filmen är svenska Kajsa Åman med och jag såg också att Emil Jonsson var med i produktionen där han styrde en kamera-cykel. Kände igen honom från att ha jobbat i Bike Towns butik här i Falun. Kul! 


Hoppas att ni får en riktigt skön onsdag så hörs vi snart igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar