Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-09-28

Fem selfies, min träning, veckoplan och ett samarbete som ger dig rabatt på cykelkläder!


Hej och god morgon!

Fem varianter på selfies tagna med Lindas GoPro igår. Det blev jobbpendling som träning vilket gav nästan två timmar till samlingen. Idag tänkte jag faktiskt vila, men om jag cyklar till- och från jobbet på onsdag och torsdag så kommer jag att fixa målet om 2500 minuter denna månad. 

Kände mig stark också, trots urladdningen kvällen innan så det var gott att känna. Visst, nu var det bara jobbpendling och ingen full gas. 218 watt till jobbet och 193 hem, skillnaden låg i hur bråttom jag hade. Det krävs ganska lite för att öka både ansträngning och watt en hel del. Att bromsa senare, dra igång lite hårdare och se till att hålla trycket utför. Nu finns det ju inget självändamål i att träna på att få höga wattsiffror utan vill du bli snabb så ska du träna på att just bli snabb istället. Kan ju också vara värt att tänka på när du ser folk publicera fantastiska siffror. 

Planen för fortsättningen av veckan:
Tisdag: vilodag
Onsdag: jobbpendling
Torsdag: Le Peloton + jobbpendling
Fredag: vila eller cykling till jobbet
Lördag: Lidingöloppet MTB 30 km
Söndag: Högbobiken 50 km

 

I samarbete med Siroko så kan jag berätta att om ni vill ha en lika snygg långärmad tröja som jag har, eller någon av deras andra 65 cykeltröjor, så får ni den just nu för 489:- via min samarbetslänk som ger dig ett specialpris. Jag får någon krona per beställning också. Cykelbyxan på bilden ovan kostar just nu 815:- och den är ett väldigt prisvärt alternativ! Länken om du är intresserad är (finns också alltid som banner här till höger i bloggen):   https://srko.co/henrikoijer


Tack för att ni läste, hoppas att ni har en riktigt bra dag så hörs vi snart igen! 

2 kommentarer:

 1. Tröjorna är snygga men hur varma är dom långärmade för höstcykling?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Nej, tröjorna är inte så varma. Jag körde med underställströja igår. Siroko har också jackor om man vill ha något varmt.

   Radera