Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-09-06

Jenny Rissveds trea på världscupen och Anton Olstam tog VM-brons!

Hej och god morgon på dig!

Ny vecka, nya möjligheter. Jag ska cykelpendla till jobbet, det är 5,5 grader varmt ute just nu så det blir ju arm- och benvärmare på idag. Tänkte försöka damma av ett par intervaller för att få lite verifieringspass till ZADA. Kombinera nöje med nöje, kanske man kan säga. 



Fantastiska framgångar på MTB-sidan igår, Jenny Rissveds lyckades nämligen ta en till pallplats när hon blev trea på världscupen i XCO bakom Evie Richards och Rebecca McConnell. Därmed tog Jenny också ett kliv närmre en andraplats i totala världscupen där Loana Lecomte säkrade totalsegern i och med gårdagens lopp. 

Här kan ni se damernas XCO lopp: https://www.redbull.com/int-en/live/women-xco-lenzerheide-2021-uci-mountain-bike-world-cup
Här kan ni se herrarnas XCO lopp: https://www.redbull.com/int-en/live/men-xco-lenzerheide-2021-uci-mountain-bike-world-cup

I VM i MTB-sprint så lyckades Anton Olstam bli trea i år igen. Även övriga svenskar körde bra med Ella Holmegård på femteplats i damklassen, Edvin Lindh på en sjundeplats, Joel Burman på en niondeplats och Anton Birath på en 20:e plats.



Här hemma var det vilodag igår. Vi gick i skogen och fyllde en hink med svamp, hade loppis på gården och fick iväg en del grejer där. Lite dyrare prylar såldes också på eftermarknaden. Fick iväg lite cykelkläder och ett par lätta hjul bland annat. Samtidigt som vi hade loppis så "roade" vi oss med att rensa grusgången från gräs, det var snudd på gräsmatta i gruset på vissa ställen. 

Så kollade vi på damernas världscup i MTB också. 


Nä, dags att packa ihop och rulla iväg här, vi hörs senare. Må gott och ta hand om er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar