Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-09-08

Mörkare tider


Hej och god morgon! 

Kvällarna kommer allt tidigare och det märks skillnad från vecka till vecka nu. Det går snabbt mot mörkare tider vare sig vi vill det eller ej. Igår fick jag en idé om att köra Stångtjärns blåa men en lite för sen och stor pannkaksmiddag gjorde att det blev pannkaka av dom planerna. Överäten, seg och med lite sämre sikt i skogen så gav jag upp direkt efter att jag hade börjat. Fick i alla fall komma ut, andas frisk luft och se skogen en stund. 

Lite senare så kompenserade jag utebliven hets på Stångtjärns blåa med att köra Zwift i källaren, det gick ju att bli trött där också. Pulsbandet ville dock inte fungera mot Zwift men det gick utmärkt mot cykeldatorn så jag hade inte 36 i snittpuls. 

Så det gick ju inte bara som jag ville och helt enligt plan igår, kände mig trött och lite gubbsur. Men ibland är det så och man behöver skitdagar då och då också. Idag är det fullt upp från morgon till kväll men jag hoppas ha lite energi kvar till slutet av dagen ändå. 

Ska köra Snapphaneturen i helgen och såg igår att Richard Larsén och Emil Lindgren också ska dit, så även min gamla team-kamrat Oscar Ekstam. Så vi blir ett rövargäng där, har inte sett någon startlista än men jag gissar att det blir cirka full gas från start till mål. 

Nu kör vi onsdag! Hörs snart igen, ha det gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar