Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-09-12

Dags för Snapphaneturen !
Hej hej bloggen!

Tävlingsdags igen och idag blir det Snapphaneturen, Sveriges stigrikaste långlopp enligt arrangören själv. Körde ju här 2019, blev femma då och var riktigt trött på slutet. Då var vi fyra personer som gjorde upp om placeringarna 2-5 bakom en bortflyende Daniel Wennergren. Idag kan det nog bli något liknande, en liten grupp men denna gång bakom en bortflyende Emil Lindgren.

Det har kommit någon skur igår och nu på morgonen men annars verkar vi få uppehållsväder när det är dags för race. I Hovdala kan det bli riktigt lerigt, nu blir det kanske bara fläckvis lerigt. Skåne är ju platt men här går det lite upp och ner mest hela tiden, enligt banprofilen så ska 940 höjdmeter avverkas under loppets 60 kilometer och många av dom backarna är alltså på stig vilket gör det lite tuffare.

Jag är laddad och trygg i att formen är bra i år, sedan är det ju upp till dagsformen för hur känslan blir idag. Kul ska det bli oavsett!Igår laddade vi upp med ett besök på Bakken i Danmark, en årlig tradition vi har. Också kul, fast på ett annat vis! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar