Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-09-30

Klarat träningsmålet (nästan) och nya kläder



Hej och god morgon på dig! 

Jobbpendling igår, blött och lite skitigt i början men sista minuten så tittade solen fram. Tänk vad en minut med sol kan göra. Även på väg hem så blev det lite blött då det duggregnade första halvan av min timme hem. 

Sista dagen på september idag och om jag cyklar 100 minuter så når jag mitt mål på 2500 minuter för månaden. Det kommer jag utan problem att klara då vi just nu gör oss redo för Le Peloton. 


Hämtade väl ut ett paket från Siroko också. Alltid så sjukt snabb leverans från dom. Beställer man en förmiddag så kommer leveransen fram dagen efter. Faktiskt helt sjukt och jag blir lika positivt överraskad varje gång. Det är inte heller någon gräddfil som jag har utan andra som beställt via min länk (https://srko.co/henrikoijer) har också fått denna snabba leverans. Beställer ni på förmiddagen idag så har ni alltså nya kläder att cykla i imorgon eftermiddag. 

Tröjorna på kanterna är deras nya M3-tröjor. Siroko M3 är tunna tröjor, perfekta för varma dagar och jag kan tänka mig att den vita sitter som en smäck på Mallis i påsk. Den i mitten är en jacka, blir istället perfekt nu när vintern kommer. 

Dags att rulla nu, hörs snart igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar