Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-02-02

Cykelplan, nytt samarbete, SWE-Cup, ny FTP och bra utveckling på aktierna!

Hej och god morgon på dig!

-16 och jag ska cykla till jobbet, blir nog hur skoj som helst. Har påbörjat påklädningen och är nog klar till förmiddagsfikat ungefär. Nejdå, tror att det ska gå bra och jag vet ju att det bara rör sig om en dryg timme. 
Ska sedan cykla hem också och avrunda kvällen med WTRL Zwift Racing League, det blir en bra cykeldag det här! 


Körde SWE-Cup på Zwift också igår, det blev som väntat ett riktigt hårt pass med så bra motstånd som det bara går att få i Sverige. Ett kort varv med en liten spurtbacke som skulle besegras 15 gånger gör liksom banan för lätt för att bli utslagsgivande men ändå för intensiv för att det ska bli avslappnad åkning. Så det går i ett från start till mål. Jag kom iväg bra, var först en stund i backen på första varvet men sedan intog jag en mer passiv roll i loppet. Förstod ju att det skulle bli klungspurt av det hela så det fanns ingen anledning till att vara först. 
På sista varvet satt jag sist i klungan och avancerade sedan genom backen och hela sista kilometern, slutade 38:a i loppet och 34 bland svenskarna. Inte resultatet jag drömt om, men jag bröt en dålig trend och har nu fått placeringarna 12-28-42-34 i SWE-Cup. 

Övertaggad startraket?

Helt klart övertaggad.

Fick en kort stunds problem med uppkopplingen och hann bli lite nervös när alla försvann. Tack och lov varade den inte speciellt länge.

72:a och typ sist i klungan ute på sista varvet, av 212 startande. Därifrån var det bara ett enda långt avancemang genom fältet mot målet. Egentligen så borde jag kanske inte ha gått ut på sista varvet med en position så långt bak, men säg det till dom som var före mig! 


Det hårda loppet gjorde faktiskt att jag fick en liten ökning i min FTP också så den senaste månaden har jag nu ökat 9 watt.  Det tar sig sakta men säkert. Fortsätter gärna att öka 25 watt till fram till maj, men det ska väl inte vara någon omöjlighet? 

200911: 274 watt (fotledsskada)
201019: 292 watt
201103: 300 watt
201217: 314 watt
201231: 317 watt
210111: 320 watt
210114: 324 watt
210201: 326 watt


Något annat som tog ett skutt igår var värdet på mina aktier:

Det finns väl risk för att det blir ett bakslag idag, men det kan jag ta med den utvecklingen. Nu vet jag också att man inte ska titta på enskilda dagar såhär om man har ett långsiktigt sparande. Men det var en kul dag igår.

Januari gick inte så dåligt det heller och nej, jag äger inte och har inte ägt dom där amerikanska forum-aktierna.


2 kommentarer:

  1. Imponerande resultat! Får man höra om aktie-strategi för januari?

    SvaraRadera
  2. Skrev lite om min strategi i dagens inlägg
    https://oijer.blogspot.com/2021/02/massa-cykling-zwift-kval-till-movistar.html

    SvaraRadera