2021-02-25

Skandinaviska cupen igår - succé!

 

Hej och god morgon! 

Spännande natt med överhettad kropp och en gång vaknade jag med kramp i vaden också. Bästa känslan. Gissar att kroppen börjar känna av att det blivit några hårda dagar nu. 

Lördag: Zwift-race Three sisters
Söndag: Distans 3:42
Måndag: SWE-Cup
Tisdag: WTRL Zwift Racing League
Onsdag: Skandinaviska cupen

Med det schemat så hade man kanske kunnat tro att benen under gårdagens skandinaviska cup skulle ha en sådär känsla men det var faktiskt långt mycket bättre känsla än under SWE-Cup. Vet inte riktigt vad det beror på om det är SWE-Cup det är fel på eller om det varit en bugg mellan Wattbike och Zwift. Nu finns nämligen styrning till Wattbikes men jag har valt bort det varje gång. Men det kan ha varit så att jag haft styrning på eller bara att det inte fungerat helt bra i måndags. Igår uppdaterades Zwift och plötsligt gick det lättare?! Läste nämligen på ett Wattbike-forum om problem med styrning och Zwift, så jag går på det. Även om det inte borde vara ett problem om man väljer bort styrningen...

Annars så är det bara SWE-Cup det är fel på. Jag kör väl på måndag så får vi se. Bra med dual recording-kravet för topp-15 på Skandinaviska cupen, just nu ligger 50 analyser uppe för den som vill kika.

147 startande i A-klassen och det gick som sagt bra för mig igår, visst var det jobbigt men jag var aldrig riktigt nära att åka av. En gång låg jag lite på gränsen då jag slappnade av för mycket när det gick fort.

Ett av banans två fartpartier, över en liten backe gick det undan. 

Banans andra parti med hög fart, genom spurten och efterföljande jakt... 

In mot spurten så kändes det helt okej, jag hade en aerohjälm som power-up och jag lyckades med positioneringen. Dock så kom jag fram för tidigt så med 300 meter kvar så kom jag upp i tät, vilket gjorde att istället för att komma med fart mot målet så blev jag omsvärmad sista 200 meterna och slutade 56:a. En femtiosjätteplats med mersmak i alla fall och nu ska jag köra vidare med kommande Skandinaviska cupdeltävlingar! 


1 kommentar:

  1. Om du inte redan sett det
    https://www.dcrainmaker.com/2021/02/kommander-review-zwift-control-for-your-handlebars.html
    https://zwiftinsider.com/bluetooth-eracing-controller/
    Discord är inte tvunget på sista länken

    SvaraRadera