2021-02-16

Allt är tacosens fel!Hej och god morgon!

SWE-Cup igår och benen protesterade högljutt från första tramptaget. En riktig skitdag för benen och efter 24 minuter eller något sådant så hade benen övertalat huvudet om att det var lika bra att ge upp. Så jag blev avhängd tillsammans med några andra. Inte riktigt vad jag hade hoppats på men när benen inte vill så blir det griscykling av det hela. 

Gissningsvis max-tjugan dagen innan som satt kvar i benen på något vis. Tänkte först att vi som ändå blev en liten men naggande god grupp bara skulle behöva trampa oss till målet men så på slutet närmade sig en större grupp oss och hornen växte fram... 

Käkade tacos till middag igår, dom dåliga benen skulle kunna bero på det också för ni har väl aldrig hört talas om någon som blivit snabb av tacos?!

Fullständiga Zwiftpower-resultat från SWE-Cup igår hittar ni för övrigt här: https://zwiftpower.com/events.php?zid=1718165


En jätteklunga i full fart framåt.

Redan här var jag riktigt illa ute, men i gott sällskap. 

Den gången lyckades vi sy ihop det...

Varvet senare var det kört, hittade dock lite sällskap.

Vårat lilla gäng var på väg att bli inhämtade av en större grupp som närmade sig i hög fart. Jag gick upp då och då för att ta ganska hårda förningar i någon slags desperat försök att få fart nog att hålla undan. 

För att inte bli inblandad i en spurt med en större grupp så stack jag med knappa två kilometer kvar till mål och skrapade ihop en tvåminutare på 457 watt. 

Kom ifatt två cyklister med kilometern kvar och här stämmer tidsavstånden lite bättre.

Med 0,4 km kvar så kom jag ifatt ännu en som jag också lyckades passera i spurten. Så att passera tre gubbar sista kilometern och hålla undan för runt 35 jagande cyklister är ju ändå kul. 

Resultatet igår. Brännlund snabbast igen. Tänk om man haft den förmåga, så mycket enklare allt Zwift-tävlande hade blivit då..

Nu är det bara att hoppas att gårdagens race sotade ur benen något, för idag är det dags igen. WTRL Zwift Racing League på en kuperad bana. Tre gånger uppför vulkanbacken står på menyn med Team SZ Ymir. Vi har en totalledning att försvara så jag hoppas kunna ställa upp i dugligt skick i kväll. 

Hur det gick kan ni läsa om på internet imorgon. Nu ska jag värma upp kroppen genom att cykla till- och från jobbet. Det har faktiskt fungerat bra förut så jag hoppas och tror att det har en positiv effekt även idag. 

1 kommentar:

  1. Snabb på Tacos, jo, Kate Courtney. Så den går inte att skylla på ;)

    SvaraRadera