2021-02-19

After Work och kul cykeljobb att söka!

Hej och god morgon!

Vilodag igår, vilket åtminstone i teorin ska betyda att jag är utvilad idag. Eftersom jag inte har någon egen träning att skryta med så tänkte jag tipsa om vad ni kan göra efter jobbet idag och vilket som kan bli ert nästa jobb.

Jag tänkte nämligen köra Team SZ After Work idag om det inte skiter sig på jobbet. Start redan 17:30 nämligen. Om du också vill tävla med en massa svenskar så har ni länk till eventet här: https://www.zwift.com/events/view/1752498 
Det brukar vara full gas och lite hetsning mellan grupperna om vem som är störst, starkast och mäktigast. Hyfsat kort distans också för att alla ska orka pressa max i 20 minuter för att höja sin FTP och halka upp en kategori. ´Då och då dyker det ju upp roliga cykeljobb och det tycker jag är kul att tipsa om, just nu söker Monark Exercise en... 

"Engagerad person med sinne för kommunikation och affärer

Tycker du att cyklar i alla dess former är det mest spännande som finns och dessutom har förmågan att tala om det för resten av världen, då har vi drömjobbet för dig.

Till vår sälj och marknadsavdelning söker vi en person som får en central roll i all kommunikation med våra kunder, befintliga och kommande, stor som små. Vi ser en person med kunskap inom digital marknadsföring och kommunikation med en förståelse för affärsnytta och kundservice. En person med bra struktur, snabba fingrar och är lätt att samarbeta med, eftersom den blir en spindel i nätet mellan våra olika affärsområden." 

Här kan du läsa mer om jobb hos Monark

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar