Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-12-14

Återhämtning, stress, Zwift-race och live cross!

Hej och god morgon på dig!

Det ska vara grått och småregnigt väder fram till måndag morgon. Så himla peppande. En till tre grader varmt också. Hade varit gött om det varit cykeltävling, men nu är jag inte alls sugen på att ha det såhär. Tur då att jag inte ska cykla utomhus alls i helgen och det gör att det inte blir någon utomhuscykling alls denna vecka. Men nästa vecka, då ska det cyklas ute.

Ni som har förmånen att kunna bege er ut på en runda kan väl ta er till Stora torget imorgon klockan 10 för lite distanscykling. Tips!

Gårdagens (nattens...) rekommenderade återhämtningstid. Vet inte exakt hur smart Garmin är men om man väger in den samlade bilden med sömn och stress så har jag nog ett ökat återhämtningsbehov nu. Det har blivit några sena pass denna vecka vilket ger mindre sömn och om ni läser tidningarna/lyssnar på radio/ser på TV och vet vart jag jobbar så kanske ni kan ana att det inte varit en vanlig arbetsvecka heller. 

Ska inte klaga ändå. Mår ju bra, är frisk, får kärlek varje dag och träningen går fortsatt bra. 

Ja, jag körde Zwift-race igår. Det blev sent på kvällen och det fanns ett 50 km långt lopp som jag passade på att köra. Ville bättra på min ranking och lyckades med det. Några korta utbrytningsförsök, en liten stund i en utbrytargrupp och en dåligt tajmad spurt blev resultatet. Nöjd med fjärdeplatsen och ett avancemang i rankingen!

Idag kan ni se cross igen, denna gång är det DVV Trofee från Ronse. Start 13:30 för damerna och 15:00 för herrarna:


Kul att du ville läsa mitt blogginlägg idag, du kan också följa mig via följande kanaler:
YouTube
Instagram
Facebook
Twitter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar