Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-12-13

4:a (3:a!) på Tour of London, UCI-tävling i Huskvarna och vinnare av Zwift Academy utsedd!


Hej och glad lucia på dig!

Fredag den trettonde och lucia idag, blir en bra dag detta. Bilderna ovan är från gårdagens luciafirande på Fridas förskola. En mycket trevlig tillställning och en Frida som var riktigt taggad för sin uppgift, så härligt att se.

Vad tror ni, är det Marcel Wyss jag har framför mig på detta race? Blev så starstruck att jag blev tvungen att bryta loppet.

Körde Tour of London etapp 2 igår. Två gånger uppför Box Hill. Först avvaktande cykelåkning fram till backen första gången sedan tog det fart. Jag hamnade i ett andra/tredjegäng. Fick fart på det och i bilden ovan så var jag ensam på väg att brygga ikapp täten. Gänget jag haft sällskap med kom också ifatt så det var kanske onödigt, men mäktigt. Andra gången uppför Box Hill så var jag på väg att vika ner mig men bestämde mig istället för att köra upp en starking som av någon anledning fått släppa precis innan backen. Vi kom ikapp alla utom tre. Skönt att hitta en motivation till att köra hårt i backen när jag egentligen var på väg att ge upp. Men ger man sig själv en uppgift så kan man hitta lite extra krafter. En uppenbar fuskare var först och en av dom tre före mig finns inte på Zwiftpower så där står jag som trea.

________

Ny UCI-tävling på landsväg i Huskvarna! Det är Huskvarna Cycling som meddelade detta via Facebook igår, mycket kul och positivt för svensk landsvägscykling. Alla tillfällen att få lite hårdare race på hemmaplan är bra tillfällen. Lite mer info hittar ni här: https://www.facebook.com/huskvarnacycling/photos/a.448125179272386/585628385522064/?type=3&theater

_________


Nu har damvinnaren av Zwift Academy utsetts, alltså den tjej som genom Zwift cyklat sig till finalen och slutligen ett proffskontrakt med Team Canyon/SRAM. Om ni vill veta vem det är så kan ni kika på videon nedan:

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Det är givetvis svårt att veta, men dom bästa cyklisterna på Zwift är ganska så bra och blir dom då utklassade på ett märkligt vis så luktar det ju lite illa. Men visst, det hade kunnat vara Froome som lekte med oss i annat namn. Det vet jag ju inte.

      Radera