Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-12-22

Julcykling, distans inne och dagens crosstävlingar!

Hej och glad fjärde advent!

Julafton närmar sig med stormsteg, från och med nu så går vi också mot ljusare tider igen. Det vankas dessutom Rapha 500 för de som är intresserade av sådant. 500 km mellan jul och nyår, hur festligt som helst. Här i Dalarna kan man få ett fint pass genom att köra Siljan Runt Winter Edition 28:e december.

Igår så körde Linda och jag ett härligt inomhuspass. Dom svider rätt bra i kroppen dom där och ger ju en väldig stelhet i benen då det är så monotont. Jag körde ihop mina tre timmar, höll ut i fem sekunder extra men sedan fick det vara nog. För att få lite lättare att ta mig igenom det så körde jag Tour of London etapp 5. Men eftersom det var distans så försökte jag ändå att hålla igen. Första 32 km så bet jag mig dock kvar i tätgruppen eftersom det alltid är roligare när det går fort av någon anledning. Sen när avslutningsbacken kom så tog jag det lugnare och bara släpade mig upp. Efter Tour of London blev det lite svårare med motivation och ork, på slutet av distanspasset krävdes det rätt mycket pannben bara för att jag skulle ta mig igenom det.

Så här ser jag ut i slutet av ett distanspass.

Svenskt både före och efter mig i resultatlistan. Det här betyder också att jag klarat alla fem etapper i Tour of London. Men jag fick inget mail efteråt om att jag klarat det, har ni andra som klarat det fått något direkt efter?

På kvällen åt vi hemlagad pizza, drack ginger beer och kollade ikapp på crosstävlingarna som hade sänts tidigare under dagen.

Idag kan ni se världscupen i CX från Namur, damerna startar 13:30 och 15:00 startar herrarna. Perfekt för alla ni som vill köra inomhus distans! https://www.redbull.com/int-en/events/uci-cyclo-cross-world-cup-2019-namur-belgium

2 kommentarer:

  1. Hej.
    Länken till Siljan runt fungerar ej för mig...

    SvaraRadera
  2. Skriv till mig på Facebook så kan jag bjuda in mig.

    SvaraRadera